5 трика за по-уютен интериор и изхвърляне на стари мебели София

5 трика за по-уютен интериор и изхвърляне на стари мебели София

Смятаната на сезон, богат на топли, пъстри, зелени цветове, в зависимост от сезона е приятна промяна. Листата на растенията навън променят цвета си, а пролетния или есенен въздух предизвиква онези „уютни“ вибрации, които карат сърцето да трепне от любов към природата. Това дали ще пиете горещ шоколад до горящата камина, ще държите чаша ароматно кафе на верандата в любимото си кресло до прозореца, зависи от вас. Ние сме подготвили някои идеи как са си организирате по-уютен интериор:

Ако и вие изпитвате нужда да промените декора на дома си в нов сезон, ето 5 тайни за уютен интериор:

  1. Изберете декорации в цветове, характерни за сезона

Например, ако е есен. Тогава, есента носи със себе си разкошна гама от цветове. Есенната цветова палитра създава усещане за промяна, която може да се прояви по много начини. Разбира се, говорим за нюанси на земно кафяво, бордо и златно. Трябва само да търсите вдъхновение навън. Може да включите есенните цветове в уютния интериор на вашия дом, чрез декоративни възглавници, завеси, кувертюри или дори може да внесете този разкошен цвят на листата, чрез естествени декорации като тикви, венци за врата от листа и сушени плодове, есенни цветя и др. По същия начин може да направите ако сезонът е пролет и всичко разцъфва в розови, бели, зелени и кремави нюанси.

  1. Заложете на естествени материали

Естествените материали като дърво и камък са идеални за уютен интериорен дизайн. Те придават топло и естествено усещане на всяка стая. Може да внесете тези естествени елементи във всеки уютен интериор по няколко начина, като използвате дървени кутии или плетени кошници или обновите старинен дървен стол или масичка за кафе. Освен това изберете керамични или каменни саксии, за да сте по-близо до природата. Помислете и за изхвърляне на стари мебели София. Това може да планирате лесно само с едно обаждане на фирма чистачи.соm.

  1. Украсете с пухкави текстури

Мекотата на кадифето или козината върху дивана или фотьойла превръщат мебелта в идеалния фон за есенен декор. За да добавите допълнително усещане за комфорт, необходимо, през студения сезон, украсете стаята с пухкави текстури, като декоративни възглавници, пухкави одеяла, покривки и шалтета или кадифени завеси. И отново, за да пренесете есенното усещане у дома, използвайте щампи и нюанси от богатата есенна палитра.

  1. Включете камината или запалете струни

Нищо не създава усещането за уют на закрито в мрачните есенни дни така, както огънят в камината. Пламъците стоплят и осветяват всекидневната или спалнята и създават романтична и релаксираща атмосфера, така необходима след тежък и студен ден.

Ако не може да пренаредите къщата така, че да можете да въведете камина в декора, тогава използвайте светлинни гирлянди, които внасят онзи уютен и приятен ефект.

  1. Загрейте атмосферата с ароматни свещи

Свещите отново са един от идеалните начини за създаване на уютен есенен интериор. Свещите не само осветяват, но и карат интериора да ухае прекрасно. За да влезете перфектно в характерната за есента атмосфера, изберете вкусове като канела, ванилия, зрели ябълки, хризантеми или тиква.

Освен това държи прозореца отворен и пропуска въздуха и падащия декор в къщата. Променящата се зеленина по това време на годината е най-красивият аспект на есента, а естествената светлина носи лекота, топлина и усещане за благополучие.

Източник: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/znayjvmk/zajivota.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399