Басейни за летни вили и къщи

Басейни за летни вили и къщи

Басейнът за цялото семейство е това, за което всеки мечтае. Да се ​​потопиш в хладна, чиста вода в лятната жегата е истинско удоволствие. За съжаление, обаче не всяка крайградска зона се намира в близост до река или езерце. Дори ако наблизо има резервоар, никой не може да гарантира неговата чистота и безопасност.

Ето, защо ви е нужно да знаете Как да проектирате зона за басейн.

Съвременното производство и използването на съвременни материали позволяват получаването на желания басейн без огромни разходи и трудоемка работа, свързана с подготовката на ямата, наемането на екип от строители, инсталирането на комуникации и облицовки.

Отлична и евтина алтернатива на стационарните басейни – леки, бюджетни, лесни за поддръжка и сглобяване конструкции от поливинилхлорид, които са идеални за летните вили и селски къщи.

Басейни за летни вили и къщи

Басейн за селска къща и лятна резиденция трябва да бъде избран предимно, според вида на конструкцията.

Надуваемият е най-простият и достъпен вариант. Тези басейни са най-удобни за използване. Те могат лесно да се придвижват из територията, да се надуват и изпускат, компактни са, когато са сгънати, така че не изискват много място за съхранение. Максималната дълбочина достига 1,3 метра.

За да предотвратите деформирането и изпускането на басейна, трябва да го поставите върху равна повърхност, предварително почистена от отломки, клони и камъни. Препоръчително е да надуете басейна с помощта на помпата, която се доставя с него в комплекта. Това ще премахне риска от разкъсване на продукта поради твърде високото налягане в помпата.

Рамка – най-универсалният вариант за местоположение в лятна вила или местен район. Металната рамка и допълнителните стойки осигуряват стабилно положение на конструкцията, а купата от 3-слоен поливинилхлорид е устойчива на износване.

Сгъваема – има твърда рамка и подсилено уплътнено тяло от еластичен PVC или стомана. Тези басейни са по-надеждни и по-издръжливи от надуваемите. Не е необходимо да се премахват за зимата, достатъчно е само да ги подготвите правилно за зимуване.

Те са здрави и стабилни и могат да бъдат сглобени само за няколко часа. Ако са повредени, лесно могат да бъдат поправени. Монтират се на равна повърхност или в специално подготвен окоп, яма.

Хидромасажът е идеален за тези, които обичат да се отпуснат след дълъг горещ ден с масаж. Купата е с вградени седалки и дюзи за подаване на вода и въздух.

Предимства от покупката на басейн за вашия дом

Басейни за летни вили и къщи

Можете да изберете басейн с различна форма и вид, обем и характеристики. Винаги може да се спрете на модела, който харесвате, но и винаги може да планирате допълнителни продукти и компоненти, специални средства за грижа за водата или за ремонт на басейн, които да улеснят и направят използването му още по-приятни и здравословни!

Източник: dream-home.bg