почистване

Почистване на апартамент и 3 перфектни комбинации за всяка стая

Уморихте ли се от прецакани и стандартни цветови комбинации? Искате ли, да видите интериора си в някои неочаквани нюанси? Планирайте първо експернтно почистване на апартамент.

След това ви предлагаме три безупречно изпитани във времето двойки цветове, които идеално ще се поберат във всяка стая.

Днес ще ви покажем няколко ярки и оригинални цветови комбинации. Това няма да са съвсем стандартни комбинации, които може да са ви станали, а такива смеси определено заслужават внимание. Факт е, че не са толкова популярни и това е техен голям плюс. В крайна сметка това е причината вашият интериор да стане по-индивидуален и веднага да придобие специален чар.

Графит и оранжево

Не съвсем класическа, но много стилна комбинация. За да не изглежда стаята претоварена и непохватна, по-добре е да вземете сивия цвят за основа. Наред с това е съседния с бяло. Тъмният графитен нюанс е най-изгоден в този случай. На неговия фон всички ярки детайли ще изглеждат още по-изразителни.

Строгият прагматичен сив цвят веднага оживява в компанията на весели оранжеви акценти. Това се случва, дори ако те се добавят в малки количества. Наред с това, тази комбинация ще се впише идеално във всяка стая. Например, това е много готина опция за високотехнологична кухня, където има изобилие от стоманени части и отразяващи повърхности. Оранжеви бар столове, няколко аксесоара и резултатът е графитна бяла кухня. Последното изглежда невероятно готино.

Друга двойка е сиво и оранжево. Стои много готино за стаята на тийнейджър, особено ако там живее момче. И, разбира се, в хола, където можете да направите тъмно сива, почти черна стена с голяма привличаща се картина и да поставите бели мебели на фон. Идеално ще се комбинират с оранжеви и графитни възглавници ще.

Нашето мнение:

– Ако искате да се отдалечите от изобилието на сиво и все пак да използвате оранжево като основа, съветваме ви да не прекалявате с този „горещ“ нюанс. По-добре е да изберете само една стена, в противен случай стаята може да се превърне в място, от което те искат да избягат възможно най-скоро. Една оранжева акцентна стена в компанията на няколко възглавници, килим и пътеки в същия тон ще е повече от достатъчна.

Синьо и корал

Мнозина се опитват да заобиколят такава необичайна комбинация, като смятат синьото и кораловото за абсолютно противоположни цветове, които нямат място един до друг. И все пак смеем да ви уверим, че тази непопулярна двойка изглежда невероятно впечатляващо.

Най-важното е да внимавате да използвате богатите коралови и кобалтови нюанси, особено ако искате да използвате един от тях като основа. Тази опция може да изглежда малко поразителна и да създаде напрегната атмосфера, така че ако не искате да рискувате, изберете нежен и лек син цвят със същия наситен корал.

Най-често едва забележимото синьо действа като основен цвят, може да се използва за боядисване на стени, а коралите подчертават неговата чистота и балансират „студения“ нрав. Тази комбинация от цветове изглежда най-хармонично в спалнята, създавайки релаксираща атмосфера, тя също ще бъде подходяща в детската стая и хола. Съветваме ви да разреждате тази сладка двойка с чисто бяло, тогава пространството ще бъде по-въздушно и безтегловно.

Нашето мнение:

– Обърнете внимание, доста интересен ход е използването на шарки и щампи с изображение на корали върху възглавници, тапицерия на мебели, картини и то в коралов цвят. И на фона на тюркоаза, такава декорация веднага ще оживеят и ще изглежда невероятно. В това няма нищо изненадващо. Синьото е цветът на морето, а коралите го допълват перфектно.

Сиво и жълто

Може би това е най-контрастната комбинация от представените. В същото време той много хармонично съчетава спокойствието и релаксацията на сивото със забавлението и жизнерадостта на жълтото. Основното тук е да поддържате баланс и да не прекалявате в полза на един или друг цвят. След като вече показахме с реален пример как да декорираме апартамент в сиви и жълти цветове.

И така в използването на сиво или жълто като основни тонове е доста рисковано начинание. Ето защо белите нюанси най-често се вземат за основа на подобен микс, сякаш играят ролята на един вид мост между спокойствието и ентусиазма. Друг елемент, който идеално ще допълни цялостната картина, ще е черният. На фона на бели стени и сиво-жълти аксесоари, черните детайли допълнително ще подчертаят контраста и изразителността на вашия интериор.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/znayjvmk/zajivota.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399