дамски чанти

Дамски малки чанти през рамо: съвети за избор

Не за първи сезон дамските малки чанти през рамо не губят своята актуалност.

Този аксесоар е намерил доста широко приложение, защото органично се вписва в ежедневните, спортни и вечерни стилове.

С помощта на малки чанти може да създадете безкраен брой изненадващо стилни и модерни композиции, всяка от които ще зарадва всички около вас.

История на появата

Този стилен и практичен аксесоар е изобретен от легендарната Коко Шанел. Именно тя се оказа първата жена в света, уморила се да търпи неприятните малки дръжки на чантата.

В резултат на това тя просто прикрепи верига към портфейла си и получила този стилен дамски акасеоар.

Всяка година тези аксесоари се променят: бяха без дръжка, с дълга дръжка, със синджир, овални, квадратни, правоъгълни и т.н.

дамски чанти

Благодарение на невероятното разнообразие от форми, всяка мода получава възможност да се докаже. Всяка дава право на дамите да избират подходящи за себе си опции, които органично се вписват в бизнес, ежедневие, спорт, романтични образи.

Предимства на малки чанти през рамо

Основното предимство на такива аксесоари е тяхното невероятно удобство. Избирайки такава чанта, може да получите невероятна комбинация от комфорт и качество.

Такива продукти са идеални за всички жени без изключение. Те вървят добре с всяка дреха и позволяват да създавате много хармонични ансамбли.

Към много модели са включени дръжки като аксесоар. Това прави продукта по-гъвкав.

Благодарение на тази функция, той може да се използва за създаване на безкраен брой различни ансамбли.

Този аксесоар ще направи външен вид по-стилен, оригинален и изтънчен. Покупката на модна чанта през рамо, може да добави уникален вкус към визията.

И така, ако изберете качествен продукт, изработен от кожа или велур, тогава заедно с красив външен вид, ще получите отлично качество. В крайна сметка такива модели са изненадващо практични и издръжливи.

Чанти през рамо за жени – евтини

В гардероба на всяка жена, трябва да има поне една по-голяма чанта за всеки случай и по една малка чанта за специален повод.

Много интересна и модерна версия са дамските малки чанти с форма на таблет. Те са в класически цвят – бяло, червено или черно.

Най-популярните видове малки чанти

Миниатюрна дамска чанта, украсена с кристали, козина, мъниста, пайети. Това е чудесен вариант за партита и младежки събирания.

Строг вариант през рамо с малък размер. Предлага се в черно, злато или сребро и е идеален за бизнес дами.

Ярък модел може да изберете в жълто, зелено, синьо, червено и други цветове. Те ще са идеални за създаване на тийнейджърски ансамбли.

Романтична дамска чанта от текстил, дърво, слама. Този модел е идеален за разходки.

Как да изберем малки чанти

За да купите висококачествен и атрактивен аксесоар, трябва да вземете предвид много и важни критерии. С помощта на такава чанта може да подчертаете своите предимства и да скриете недостатъците.

Ето, защо малките чанти са подходящи за дребни момичета. За притежателките със средна височина и заоблени форми се препоръчва правоъгълния вариант със заоблени ъгли.

Ярката чанта през рамо е идеална за високи момичета с тесни бедра. Тя ще направи фигурата по-хармонична и пропорционална.

Тези с атлетично телосложение могат да придадат на външния си вид повече женственост, като изберат заоблена бяла кожена чанта.

И за момичета с идеална фигура на пясъчен часовник, всички модели без изключение са подходящи.

Успех в пазаруването!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/znayjvmk/zajivota.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399