Какво да правим със стари мебели: решения за организации

Според анкети, около 30% от хората в избора на място на работа вземат предвид състоянието на офиса и организацията.

Съвременните работодатели разбират, че стилен и уютен офис, удобни и ергономични мебели, нова мощна техника ще помогнат да се привлекат ценни служители и да се увеличи производителността.

Големите организации редовно ремонтират офиси, като подканят да проектират интериори на водещи дизайнери.

След всеки ремонт възниква въпросът: какво да правим със старите мебели? Никоя организацията не може да изнесе столовете и бюрата в сметището, защото така нарушава правилата за управление на отпадъците, юридическото лице трябва да плати огромна глоба.

Продажбата на стари ненужни мебели може да се забави. Всички маси и столове, бюра трябва да се съхраняват някъде. Най-разумното и практично решение е да се обърнете към професионалисти, които се занимават с рециклирането на мебели или изхвърляне на стари мебели на регламентирани за целта места.

Специалистите чистачи за изхвърляне на стари мебели се нуждаят само от няколко часа, за да освободят офиса от стари боклуци.

Рециклирането на мебели е само едно от многото услуги, предоставяни от професионалисти.

С тяхна помощ може лесно и бързо да организирате всичко в дома, офиса, на вилата или в пристройки към къщата. Може да се отървете от всякакви боклуци, в това число битови, строителни отпадъци и пр.