дрехи с пайети

Брилянтни дрехи – какво да нося

Съвременната мода обича дрехи и аксесоари с брилянтни детайли. Но това не означава, че блестящите и леки дрехи трябва да се носят всеки ден. Има жени, които пренебрегват това правило и предпочитат да носят такива дрехи всеки ден. Вярно е, че с лекота изглеждат стилни и уникални, но междувременно е доста лесно да изглеждате грандиозно, стилно и модерно. Просто трябва да се научите как да комбинирате тези дрехи с по-малко провокативни и ярки допълнения.

Всеки блясък в женските дрехи неволно привлича вниманието. Ето защо, ако се приближите до цветовото решение, може дори да успеете да скриете някои от недостатъците на фигурата. В края на краищата, всяка жена има жар.

Брилянтни дрехи - какво да нося

Имайте предвид, че дрехите с блясък трябва да бъдат избрани въз основа на характеристиките на фигурата.

Така притежателката на вталена талия ще се побере перфектно в блузи с лъскав колан или корсет. Дългокраката жена със слаби крака, може да допълни гардероба си с панталони, изработени от кожен, лачен или друг бляскав материал. Жените с нормално телосложение, спокойно могат да облекат лъскави блузи, блузи с блестящи декорации или да комбинират с шал с блестящи елементи.

злато в дрехите

Благодарение на играта на светлина и сянка, блестящите тъкани могат визуално да добавят няколко килограма към слабите жени. Ако не искате да се откажете напълно от брилянтните детайли, то поне изберете един вид дрехи, върху които такива детайли ще бъдат фрагментарни под формата на декор. Ако предпочитате лъскави предмети в дрехите, внимавайте да ги покриете по класически скромен, а не предизвикателен начин.

лачени дрехи

На първо място, необходимо е да обърнете специално внимание на материала. В противен случай рискувате да получите нехармонични и тежки дрехи. И в такива дрехи е малко вероятно да бъдете неустоими и привлекателни. За гардероба е по-добре да изберете матирани нюанси с хармонични съчетания. Блестящите и ирисални детайли подчертават имиджа на жената.

блясък в дрехите

Брилянтни рокли – ако изберете лъскава, бляскава или в ярък цвят рокля, рискувате да привлечете изключително силно вниманието към себе си. Ето, защо, ако повода за събирането, тържеството не е във ваша чест, не е желателно да обличате подобни тоалети.

дрехи с пайети

И какви бижута е подходящо да носите с блестящи рокли и блузи? Единственият отговор не бляскави! Това са две несъвместими неща. Трябва да изберете какво е по-важно за вас. Преди празника решете какво да носите: бижута или рокля. Същото важи и за грандиозната и пищна коса. Дрехи в пайети, твърде ярък грим и сложна прическа или буйни коси няма да добавят елегантност, уникалност и красота, но ще изглеждат смешни и безвкусни.