Модни сандали 2017

Модни сандали 2017

Сандалите са идеалният избор за лятото на всяка жена. Дизайнерите са идентифицирали най-модерните версии за топлия сезон и те включват:

Сандали гладиатори; Модел сандали с ясно скосена пета; Обувки на висок платформа; Сандали с каишки и сандали с модерни токчета.

  1. Сандали гладиатор

Дизайнерите предлагат модел, който се издига на определена височина, първоначално навита около крака и малко под коляното. Тези сандали може да имат катарама и да бъдат украсени с аксесоари. Поради ниската база, гладиаторите сандали са, лесни и удобни за движение през целия ден. Подходящи цветове са нюанси на черно и кафяво.

Съвременната мода е микс от вариации и ярки динамични предложения. Например, някои дизайнери на обувки предлагат в предстоящия сезон да носят сандали от плат и леки материи като сатен, украсени с шифон и пр., вместо велур или кожа.

  1. Сандали с невидима скосена пета

Те са светъл и впечатляващ модел с невидима пета. Нарича се невидима, защото напетата има отвор. Някои модели се предлагат с кристали Сваровски.

Някои модели със скосена петата са привлекателен и имат тънка лента в зоната на глезена, изработена от лачена кожа.

Известни марки са украсени в областта на петата с различни щампи, за да изглеждат по-интересно.

  1. Обувки на висока платформа

Модните сандали се различават с огромна подплатени платформа, каишки около глезена. Някои луксозни модели са изработени от имитация на кожа от крокодил или змия. Някои продукти са богато украсени с големи камъни тип кристали.

  1. Сандали с каишки

Особен успех през пролетта и лятото на 2017 г. набират моделите за момичета с по-ниска платформа, присъщи на мъжки обувки. Моделите представлява златист оттенък. Общата гама от цветове сандали с каишки включва нюанси на бяло, бежово, черно.

  1. Сандали токчета

Тези версии се предлагат в различни тонове, с тънки презрамки около глезена или отсъствието им, метални нитове, украсени пъстро или по-семпли. Някои сандали с токчета са съчетание от оригинални детайли.

Модни сандали 2017 г. се отличават с особена красота и привлекателност.