Три помещения от дома, аранжирани в оранжев цвят

Три помещения от дома, аранжирани в оранжев цвят

Ако търсите начин да обновите дома, започнете с едно голямо почистване. Освободете помещенията от всичко излишно, а след това може да помислите за изграждане на изцяло нов интериор. Предлагаме ви контакт с полезни връзки на фирма в следните видове услуги:

Ръчно сондиране с фирма EVROSONDA.COM;

DEPO.BG – фирма за извозване до депо;

EVRO5.COM – за почистване на дворове и терени;

Днес цветът, на който ще се спрем е слънчев, позитивен и изпълващ е енергия и настроение.

Оранжев интериор на кухня – този цвят на тялото действа като тоник. За предпочитане на уверена и активна личност. Каквато и да е тона му, той никога няма да доведе до усещане за агресия или дискомфорт. Кухнята в светло оранжев цвят ще зареди с бодрост още от сутринта, докато отпивате първата чаша кафе или чай. За да направите този основен цвят, не забравяйте за баланса. Ако имате кухненските шкафове в този светъл нюанс може да помислите за съчетаването им със подове и стени. Опитайте цвят мляко, бяло, бледо зелено, бледо жълто. Подобна комбинация с лилаво, виолетово, черно и сиво пък се препоръчва от гледна точка на професионалните дизайнери с най-голям успех. Във всеки случай, не забравяйте, че на пода трябва да е 1 тон по-тъмен от стените. Поставете акценти, водени от минимализъм, в противен случай кухнята ще имат лош вкус и усещане за претоварване. Такива кухненски плотове могат да бъдат монохромни, например, като нюанси на сиво, зехтин, череша, черно и бяло. Или пък стъкло. Експериментирайте, гостите и приятелите ви ще оценят вашата креативност.

Портокалов цвят в интериора на детска стая – по отношение регистрацията на този цвят в детското пространство, мненията се различават. Някои твърдят, че този цвят е сред любимите на децата. Тъй спомага да се активизират умствената дейност при деца, стимулира стомашно-чревния тракт и се отразява благоприятно върху апетита. Деца са по-малко податливи на депресия. Препоръчва се да се използват цветове в по-лек акцент, за да няма повишена възбудимост и агресивно поведение, както и раздразнителност. Някои научни доказателства, сочат, че сянката на портокалов цвят може да повлияе неблагоприятно ума на детето, ако е прекалено мрачна. Всички деца са различни. Всеки случай трябва да се разглежда отделно. Малко оранжево в стаята може да има благоприятен, тонизиращ ефект.

Интериор на хол в оранжеви тонове – ако вашата стая за гости е с изглед на север тази сянка ще добави светлина и цвят. За ситуацията в хола не трябва да изглежда монотонен. Добавете към него бежови, маслинени зелени тонове. Цветя, килим, възглавнички ще направят цялостната атмосфера по-уютна, оживена и в модерен дизайн. Ако искате да наблегнете на класическия стил на стаята използвайте плетени мебели, мат или килим от рози и червена слама.

Оранжевият цвят е цветът на есенния интериор. С него може да украсите с букет от сухи листа или хербарий. Деликатни завеси от органза ще добавят изтънченост и лекота вашия хол. Да не забравяме и подовите лампи, полилеи и аплиците.

Слънчевата светлина, която излъчва оранжевият цвят е пълна с хармония. С нея Ориндж стаята винаги ще бъде цветна и ярка!